2018 ünlüler arasında pek çok gerilimli olaya sahne oldu. Bu haberde, Twitter savaşlarından fiziksel kavgalara kadar geçtiğimiz yıla damga vuran bu gerginliklerin en önemlilerini sizin için derledik.

İlk akla gelen kavga, kadın rapçiler Nicki Minaj ve Cardi B. arasında olan tartışma… Uzun zamandır birbirlerinden hoşlanmadıkları bilinen iki isim arasındaki gerilim, New York Fashion Week kapsamında düzenlenen Harper’s Bazaar’s Icons partisinde fiziksel bir boyut kazandı. Kavga, Cardi B.’nin, Nicki Minaj’a ayakkabı fırlatmasına kadar vardı.

Erkek rapçiler dünyası ise amansız bir müzikal atışmaya sahne oldu. Eminem, Ağustos ayında yayınladığı ‘Kamikaze’ adlı albümle, Machine Gun Kelly başta olmak üzere pek çok meslektaşına sert eleştiriler getirdi. Kelly bu göndermelere ‘Rap Devil’ adlı şarkısıyla karşılık verdi. Ancak Eminem ‘Killshot’ adlı şarkısıyla bir kez daha meslektaşlarına taş atmaktan geri durmadı.

2018’de Kardashian ailesinde de büyük fırtınalar koptu. Hatırlanacağı üzere, Khloe Kardashian, anne olmadan sadece bir kaç gün önce çocuğunun babası Tristan Thompson tarafından aldatılmıştı. Bu ihanete çok sinirlenen abla Kim Kardashian, ünlü NBA yıldızına sert eleştiriler getirmişti. Tristan Thompson da, baldızını sosyal medyada bloke ederek bu eleştirilere karşılık vermişti. Neyse ki, iki isim Khloe Kardashian’ın yaş gününde aralarındaki buzları eritti. Kim Kardashian, ünlü basketbolcunun sosyal medyada kendisine getirdiği engellemeleri kaldırdığı anları gösteren bir videoyu kamuoyuyla paylaştı.

2018’e damga vuran bir diğer kavga ise Lana Del Rey ve Azealia Banks arasında gerçekleşti. Her şey, Lana Del Rey’in, Donald Trump’a destek veren Kanye West’i Twitter üzerinden topa tutmasıyla başladı. Bundan hoşlanmayan Azealia Banks, güzel meslektaşına ağır sözler sarf etti. Ardından da Lana Del Rey, Azealia Banks’in, tarihe geçecek bir kadın rapçi olma şansını elinin tersiyle teptiği tespitinde bulundu.